Laserpark Budapest

Opening Oktober 2015

Október 23-a előtti foglalásoknál az előleget az Új Buda Center (1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.) 2. em. Elevenparkban tudják befizetni: h-k-cs: 13:00-20:00, sz-p:10:00-20:00, szo-v: 9:00-20:00

A világon egyedülálló, interaktív játékélmény - A Lasertag új dimenziója

Talán hallottatok már a Lasertag játékról. Az is lehet, hogy részt is vettetek már lézerharc játékban. De az is biztos, hogy a most, 11. kerületben nyíló Laserpark újszerű, tematikus élmény elemekkel megspékelt pályái számotokra is pozitív meglepetéseket rejtegetnek. A kialakítás futurisztikus, Halo és Mad Max témával. A legkorszerűbb technikai felszereltség vár csaknem 2000nm-en, beleértve a fény- és hang effekteket is. Itt valóban úgy érezheted, hogy egy számítógépes játékba csöppentél.

Európában már régóta ismert és kedvelt a játék, amit egyre többen kedvelnek és próbálnak ki hazánkban is. Ennek a stratégiai játéknak több fajtája is létezik, lehet csapatban vagy akár egyedül is játszani, így garantált a folyamatos izgalom, játék és szórakozás.

A lasergame célja,hogy a legtöbb pontot gyűjtsd magad vagy a csapatod részére. Amire szükséged lesz: pontosság, ha többen vagytok csapatszellem és persze kitartás!

Lézerparkunk szórakozást és egyben kikapcsolódás nyújt nagyobb gyerekeknek, cégeknek, baráti társaságoknak sőt, ideális születésnapi partikhoz is!

A biztonság garantált: senki sem sérül meg, nincs szükség különleges védőfelszerelésekre!

A legkorszerűbb technikai felszereltség , hihetetlen hang-, fény- és videó effektek!
Többféle játéktípus és szint!