Interaktív játékélmény minden korosztálynak

Szeretsz játszani, kikapcsolódnál, vagy csak kieresztenéd a hétköznapi stresszt?

A Laserpark Budapest 2015 óta, több mint 2000 négyzetméteren várja a lézerharc szerelmeseit a főváros két legnagyobb pályájával. Gyere el családoddal, barátaiddal, osztályoddal, vagy a cégeddel, és küzdjetek meg a győzelemért! Szükséged lesz csapatszellemre és persze kitartásra!

Arénáink izgalmas tematikájukkal és díszleteikkel egy futurisztikus világba repítik a játékosokat. A Mad Max pálya 650 m2, viszonylag nyitottabb tér, apokaliptikus téma, autóronccsal a pálya közepén. A pálya a híres film hangulatát idézi. A Halo aréna 750 m2, labirintusokkal tarkított pálya, amely az egyik legnépszerűbb lövöldözős számítógépes játék, a Halo grafikai elemeivel díszített játéktérrel várja a játék résztvevőit.

A lézerharc mindig két csapat között zajlik. 10 perces játékidő után egy statisztikai kiértékelést adunk, amiből megtudhatjuk, ki volt a legjobb harcos, és már jöhet is az újabb játék. Egy óra alatt 4-5 kört lehet lejátszani. Profi játékmestereink segítségével különböző játékmódok közül lehet választani.

A lézer nem okoz fájdalmat és a szemre sem káros. A lézerjáték közben az eszközök infravörös sugarak kibocsájtásával érzékelik a találatokat. Nincs szükség különleges védőfelszerelésekre.

Mivel az arénákban UV-fények vannak, ezért érdemes sötét ruházatban jönni, hogy a játék még izgalmasabb legyen.
Lézerparkunk aktív szórakozást nyújt nagyobb gyerekeknek, cégeknek, baráti társaságoknak sőt, ideális születésnapi partikhoz is. Parkunkban lehetőség van céges rendezvények, legény- illetve leánybúcsúk lebonyolítására is.

 

Várunk mindenkit a Laserparkban!

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom
 
 

Laserpark Budapest

Budapest 1117 | Hengermalom út 19-21. | Új Buda Center |
mail@laserpark.hu | Laserpark: 06 1 444-5040


© Laserpark. All Rights Reserved.