Általános szerződési feltételek

(A TOVÁBBIAKBAN: ÁSZF)

Jelen általános szerződési feltételek („ÁSZF”) az Elevenpark Kft. („Üzemeltető”) által működtetett Laserpark Budapest (címe: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21., „Laserpark”) igénybevételére és a http://www.laserpark.hu/honlap használatára vonatkozó feltételeket, a felek és a velük érkező vendégek („Felek”) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

A Laserpark használatára vonatkozó részletes, gyakorlati és biztonsági szabályokat a Házirend („Házirend”), a Felek személyes adatainak kezelésére vonatkozó rendelkezéseket az „Adatkezelési Tájékoztatótartalmazza, a kamerákra vonatkozó tájékoztatást pedig a „Tájékoztató kamerák működtetéséről tartalmazza, amelyek az ÁSZF mellékletét képezik (ÁSZF és mellékletek együtt: „Szerződés”).

I. Fogalmak

Üzemeltető: Elevenpark Kft.

Székhely: 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45.
Laserpark helyszíne: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.
Képviseli: Csorba Jánosné ügyvezető és Kovács Réka cégvezető
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bejegyezve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13 09 130348
Adószám: 14848285-2-13

Vendég: Az a személy, aki a Laserpark szolgáltatásait ténylegesen igénybe veszi, kiskorú vendég esetén, a kiskorú személyt kísérő felnőtt vagy törvényes képviselő valamint az, aki a Laserpark szolgáltatásait megrendeli.

Foglalás: Vendég a Laserpark szolgáltatásait (1 vagy 2 órás játék) előzetes időpontfoglalás alapján veheti igénybe.

Szolgáltatás: A Vendégek a Laserpark területén a Laserpark által előkészített díszletek között és meghatározott szabályok szerint a Laserpark által biztosított játékfegyverekkel szimulált harci küzdelmet folytathatnak egymás ellen.


II. A szerződés hatálya, érvényessége

 1. Felek között a Szerződés online vásárlás esetén a Foglalás véglegesítését követően küldött írásbeli visszaigazolás közlésével, helyszíni vásárlás esetén a jegy megvásárlásával jön létre és Szolgáltatás igénybevételét követően a Laserparkból történő távozásig tart.
 2. A Szolgáltatások teljesítésének helye Magyarország, Laserpark Budapest.

III. Jegyvásárlás, foglalás

A - Általános szabályok

 1. A Laserpark Szolgáltatásait kizárólag online vagy a helyszínen előzetesen megvásárolt jegy birtokában lehet igénybe venni. A jegyek típusai, árai és egyéb díjak („Szolgáltatási Díj”) a http://laserpark.hu/arak-nyitva-tartas/ oldalon találhatóak meg, valamint a Laserpark pénztáránál, és - online foglalás esetén - a foglaláshoz használt weboldalon elérhetőek.
 2. A foglalás nyitva tartási időben egyórás időzónánként történik. Lehetőség van több időzóna foglalására is. A javasolt használati idő 1-2 óra.
 3. A pályák használata minden esetben kizárólagos. A minimum foglalási létszám 10, a maximum foglalási létszám 22 fő. Zártkörű (kizárólagos) a pályák használata továbbá a születésnapi rendezvényeken is.
  Ha a játékra a Foglalásnál megadott létszámnál többen érkeznek, a foglalási létszám a jelenlévők számának megfelelően változik. Amennyiben a játékban résztvevők száma a Foglalási Létszámnál kevesebb, Vendég – még Felek eltérő megállapodás esetén is – köteles legalább a minimális létszámnak (10 fő) megfelelő Szolgáltatási Díjat megfizetni.
 4. Foglalást kizárólag 18 életévét betöltött személy adhat le.
  Amennyiben a Vendég nem természetes személy, úgy a Foglaláskor a Vendég képviseletében eljáró személy köteles igazolni a képviseleti, illetve aláírási jogosultságát a Szolgáltató felé.
 5. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért Vendég felel. Üzemeltető jogosult a hiányos vagy hibás Foglalást visszautasítani, vagy kétség esetén a Vendég adatainak valódiságát ellenőrizni.

 

B - Weboldalon történő foglalás és online jegyvásárlás

 1. Időpont foglalásakor a http://www.laserpark.hu/ oldalon ki kell választani a jegy típusát (1 órás, 2 órás jegy, születésnap), az érkező Vendégek számát (felnőtt és diák Vendégek száma), a foglalni kívánt napot és időpontot illetve a kívánt arénát (MadMax vagy Halo), születésnap foglalása esetén a kért további szolgáltatásokat (pl. snack, torta). A weboldalon keresztül legalább 10, de legfeljebb 22 személy részére foglalható időpont és vásárolható jegy.
 2. Több személy részére történő jegyvásárlás és foglalás esetén a foglalást végző Vendég felel a belépőjegy teljes vételárának megfizetéséért, függetlenül a játékban részt vevő személyektől és a közöttük lévő elszámolástól, valamint köteles a lenti III.D.1. pontban foglalt használati feltételekről a vele érkező Vendégeket tájékoztatni.
 3. A foglalási adatok megadását követően a foglalás véglegesítésekor a fizetéshez további adatokat kell megadni (teljes név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím, születésnap foglalása esetén ünnepelt adatai), továbbá a Vendég köteles elfogadni a jelen ÁSZF-t és az Adatkezelési tájékoztatót, valamint nyilatkozni a hírlevelek küldéséhez való hozzájárulásról. A feltételek elfogadása a Vendég által megadott adatokhoz fűződik.
 4. A foglalás véglegesítéséhez a Vendégnek előleget kell fizetnie, ennek összege 6 fő 1 vagy 2 órás játékára kalkulált díj összege („Díjelőleg”). Az előleg megfizetésének elmulasztása esetén a foglalás 2 órán belül törlődik a rendszerből.
 5. A „Megrendelés véglegesítése” gombra kattintva a rendszer továbblép az OTP SimplePay fizetési oldalára. A rendszer továbblépését követően a fizetésre a Simple Pay ÁSZF-ének rendelkezései vonatkoznak (http://simplepay.hu/old/docs/201812/SimplePay_b2c_aff_hun_eng_20181219.pdf). A fizetés a SimplePay honlapján feltüntetett bankkártyatípusokkal történhet, az OTP on-line kártyaelfogadó terminálján (VPOS) keresztül (SimplePay). Itt a fizetéshez meg kell adni a bankkártyán szereplő nevet, a kártya számát, lejárati dátumát és érvényesítési kódját (CVC2 vagy CVV2). A Vendég a bankkártya adatainak megadását követően a „Fizet” gombra kattintva indítja el a tranzakciót.
  A sikeres fizetésről az OTP SimplePay oldal e-mailben küld visszaigazolást, ez azonban nem minősül a foglalás visszaigazolásának, erről ugyanis Vendég az Üzemeltetőtől kap visszaigazoló e-mailt.
  A bankkártyás fizetés során felmerülő esetleges hibákért Üzemeltető nem vállal felelősséget. Vendég fizetéskor felel azért, hogy jogosult a megadott fizetési mód és eszköz használatára, és hogy a megadott fizetési adatok valósak és pontosak. E-mail cím pontatlan vagy helytelen megadásából fakadó kárért a Vendég felel.
  Az OTP SimplePay online fizetési rendszerrel kapcsolatos információkat és biztonsági tanácsokat a Laserpark weboldalán is elérhető „Bankkártyás fizetés tájékoztató” tartalmazza.
 6. A fizetés befejezését követően a rendszer visszalép a Laserpark honlapjára, ahol a vásárlás következő adatai láthatóak: SimplePay referenciaszám, Megrendelés azonosító és a foglalás elküldésének időpontja.
 7. Sikeres foglalás és vásárlás esetén az Üzemeltető a foglalás során megadott e-mailcímre visszaigazoló e-mailt küld és megküldi pdf-file formájában a QR kódot tartalmazó jegyet, amely elmenthető, nyomtatható. Amennyiben a Vendég 2 órán belül nem kapja meg a jegyet tartalmazó visszaigazoló e-mailt, és azt a spam-folderben vagy levélszemét könyvtárban sem találja, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal (https://www.laserpark.hu/kapcsolat).
 8. A visszaigazoló e-mail a foglalás visszaigazolásának, azaz a Szolgáltatás teljesítése megkezdésének minősül.
 9. A jegyet a belépéskor fel kell mutatni, ez történhet a nyomtatott jegy bemutatása, vagy a telefonon a jegy (QR kód) felmutatása útján.
 10. A Vendég a vásárlásról kiállított elektronikus számlát 24 órán belül e-mailen kapja meg.
 11. Foglaló fizetése esetén a fennmaradó összeget Vendég a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP Kártyával fizeti meg - a tényleges létszám alapján, amely nem lehet kevesebb, mint 10 fő.

 

C - Helyszínen történő foglalás és jegyvásárlás

 1. Lehetőség van a helyszínen, a Laserparkban történő jegyfoglalásra és vásárlásra is.
 2. A helyszínen a jegytípus kiválasztására és időpont foglalására, valamint a jegy megvásárlására / előleg kifizetésére a pénztárnál készpénzes, bankkártyás vagy SZÉP Kártyás fizetés útján van mód.
 3. Ilyenkor is megfelelően irányadóak az online foglalásra és jegyvásárlásra, valamint a használati feltételek (ld. D.1. pont) elfogadására vonatkozó rendelkezések.

 

D - Beléptetés

 1. A beléptetésnél Üzemeltető jogosult ellenőrizni, hogy teljesülnek-e az alábbi feltételek:
  • Vendég érvényes foglalással rendelkezik.
  • Vendég kiegyensúlyozott fizikai és mentális állapotban van.
  • Vendég elmúlt 8 éves.
  • 14 év alatti kiskorú Vendég csak felnőtt kíséretében léphet be.
 2. A Laserpark kizárólag a fenti feltételek teljesülése esetén használható, ennek hiányában Üzemeltető a beléptetést megtagadhatja.
 3. Diákjegy vásárlása esetén a Vendég felszólításra köteles bemutatni az érvényes diákigazolványát. Ennek hiányában Vendég köteles teljes áru Normál jegyet venni, ill. a Normál jegy és a Diákjegy árának különbségét megfizetni.
 4. Amennyiben Vendég a Foglalási időpontról elkésik, és emiatt a játékot csak késve lehet megkezdeni, ez nem érinti sem a befejező időpontot, sem a Szolgáltatási Díj mértékét.

IV. Szolgáltatási díj és fizetési feltételek

 1. A Szolgáltatási Díj a lasertag pálya és a felszerelések bérleti díját is magában foglalja.
 2. Egyedi kérés, nagyobb csoportok, céges rendezvény, nyereményjáték, kuponos akció stb. esetén az Üzemeltető jogosult a Szolgáltatási díjat eltérően vagy egyedileg meghatározni.
 3. A Szolgáltató a honlapján rögzített jegyárak vonatkozásában fenntartja a mindenkori árváltoztatás jogát. A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák.
 4. Vendég a Foglalási létszám alapján számított Szolgáltatási díj összegéről a Foglalási folyamat alatt kap tájékoztatást. Vendég a foglalási rendszer által meghatározott, 6 fő 1 vagy 2 órás játékára kalkulált Díjelőleget köteles a foglaláskor megfizetni.
 5. A megjelent Vendégek létszáma, a Foglalás időpontja és játék időtartama alapján számított tényleges Szolgáltatási Díj megfizetésére a játék megkezdését (azaz a Szolgáltatás igénybe vételét) megelőzően a Laserpark pénztárában készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP Kártyával kerül sor. A Díjelőleg beszámításra kerül.
 6. Vendég a Foglalási létszámnak vagy amennyiben ez utóbbi a magasabb, a játékban résztvevők számának megfelelő mértékű Szolgáltatási Díjat köteles fizetni. Amennyiben a játékban résztvevők száma a Foglalási Létszámnál kevesebb, Vendég – még Felek eltérő megállapodás esetén is – köteles legalább a minimális létszámnak (10 fő) megfelelő Szolgáltatási Díjat megfizetni. A Díjelőleg a Szolgáltatás Díj összegébe beszámít.
 7. Vendég felel a Szolgáltatási Díj teljes összegének határidőben történő megfizetéséért, függetlenül a játékban részt vevő személyektől és a közöttük lévő elszámolástól.

V. Laserpark használata

 1. A Vendég a Laserpark használata során köteles a Házirend szabályait, a játékmesterek által ismertetett szabályokat betartani. A Házirend a http://laserpark.hu/hazirend/oldalon érhető el.
 2. A Házirend megszegése esetén az Üzemeltető jogosult a játékot leállítani, és/vagy a szabályszegő Vendéget a Laserpark területéről díjvisszatérítés nélkül kizárni.
 3. Vendég a jelen ÁSZF elfogadásával vállalja, hogy a Szolgáltatást nem használja más Vendégek zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon harmadik személyek személyiségi és egyéb jogainak vagy jogos érdekeinek megsértésére.
 4. Vendég a jelen ÁSZF elfogadásával vállalja, hogy a vele együtt érkező Vendégekre vonatkozóan rendelkezik minden szükséges felhatalmazással, hogy helyettük és nevükben eljárva a Szerződést azonos tartalommal megkösse.

VI. Szerződésszegés, felelősség

 1. Üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz a Szolgáltatás biztonságos és előírásoknak megfelelő működtetése érdekében, de nem felel azon veszteségekért vagy kárért, amelyet a Szolgáltatást biztosító rendszer meghibásodása, vagy egyéb elégtelensége okozott.
 2. A Felek kifejezetten kizárják Üzemeltető felelősségét a Ptk. 6:143. § (2) bekezdése szerinti károkért, tekintet nélkül arra, hogy e károkat az Üzemeltető szerződésszegéssel, vagy szerződésen kívül okozhatja. Jelen felelősségkorlátozás nem érinti a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősséget (Ptk. 6:152. §), valamint a szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító károkozásért való felelősséget (Ptk. 6:526. §).
 3. Üzemeltető nem felel a Szolgáltatás és/vagy a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek hibamentes és zavartalan működéséért, ugyanakkor jogosult ezek fejlesztése, módosítása, karbantartása érdekében az adott oldalt vagy akár a Laserpark működését szüneteltetni.
 4. Vendég a Szolgáltatást kizárólag saját felelősségére használhatja. Üzemeltető különösen nem felel más vendég magatartásáért.
 5. Üzemeltető jogosult a Vendég foglalását indokolt esetben visszautasítani, így különösen valótlan, vagy hiányos adatok megadása, illetve a Szolgáltatás igénybe vétele során vagy a belépőjeggyel történő bármilyen visszaélés esetén.
 6. Amennyiben feltételezhető, hogy Vendég a Laserpark eszközeit nem használja szerződésszerűen Üzemeltető jogosult a Laserpark használatát azonnali hatállyal megtiltani és Vendéget kitiltani. Indokolt esetben vagy Vendég erre irányuló kifejezett kérésére az Üzemeltető ilyen eseményről jegyzőkönyvet vesz fel.
 7. A Vendég nem sértheti a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek biztonságát. Ilyen magatartás polgári és büntetőjogi szankciókat vonhat maga után. Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy nem használ semmilyen olyan eszközt, szoftvert vagy eljárást, amellyel megzavarja vagy megkísérli megzavarni a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek rendeltetésszerű működését, vagy bármely, az Üzemeltető honlapján folytatandó tevékenységet.
 8. A Vendégek teljes kártérítési kötelezettséggel felelnek a Laserpark játékainak és berendezéseinek szabályos és rendeltetésszerű használatáért. Üzemeltető kizár minden, a Laserpark szakszerűtlen vagy jogszerűtlen használatából eredő kárért való felelősséget. Ezek és/vagy a díszlet megrongálása esetén a Vendég kötelessége az okozott kárt (anyagi kár és késedelemből eredő veszteség) a károsult részére megtéríteni.
 9. Vendég köteles teljes mértékben helytállni minden, a Vendég felróható magatartásával vagy mulasztásával összefüggésben a Laserpark használata során harmadik személynek okozott kárért. E kártalanítási kötelezettség kiterjed bármely természetű vagy fajtájú követelésre, költségre, ami bármely igényből, hiányból, kárból, perből vagy más hatósági eljárásból, ítéletből vagy határozatból, eljárási költségből és ügyvédi költségből ered.
 10. Felelősségbiztosítás-technikai okokból esetleges kárigényt egyrészt azonnal a helyszínen be kell jelenteni, jegyzőkönyv – a személyzettel együtt való – felvétele mellett; másrészt a kárigényt 6 hónapon belül írásban nevesíteni és számszerűsíteni kell.

VII. Adatkezelés

 1. Vendég tudomásul veszi, hogy Üzemeltető a Vendég, valamint a Vendéggel együtt érkező Vendégek Szolgáltatással összefüggésben átadott vagy megismert személyes adatait az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeli.
 2. A weboldalon történő foglalás és online jegyvásárlás során a „Megrendelés véglegesítése” fülre kattintva Vendég tudomásul veszi és elfogadja, hogy az Elevenpark Kft. (2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45.) a laserpark.hu felhasználói adatbázisában tárolt következő személyes adatait átadja az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére: vezetéknév, keresztnév, cím, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a Vendég részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a Vendégek védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
 3. Vendég tudomásul veszi, hogy Üzemeltető a Laserpark területén kamerákat helyezett el, elektronikus megfigyelés céljából, a Laserpark bejáratánál elhelyezett tájékoztatóban foglaltak szerint, és az ugyanott található alaprajzon feltüntetett helyeken. Vendég a Laserparkba történő belépéssel (ráutaló magatartással) hozzájárul a felvételek készítéséhez.
 4. Vendég a jegyvásárlás során és a Laserparkba történő belépéssel (ráutaló magatartással) hozzájárul ahhoz, hogy Üzemeltető a Laserpark területén csoportos fotókat, csoportos vagy pásztázó jelleggel készített videókat készítsen és azokat az Üzemeltető online (honlap, facebook, instagram, youtube) felületein felhasználhassa.
 5. A kamerákra vonatkozó részletes tájékoztatás az Adatkezelési Tájékoztatóban (http://laserpark.hu/adatgyujtesi-szabalyzat/) és a Kamerákra vonatkozó tájékoztatóban (link) található.

VIII. Szerződés módosítása

 1. Vendég a Szolgáltatás megvásárlását követően a Foglalási időpontot megelőző legkésőbb 72 órán belül jogosult a megvásárolt jegyeket és azonos feltételekkel a Foglalási időpontot módosítani, és a rendelkezésre álló szabad időpontok közül új időpontot kiválasztani. A jegyet voucherre átváltani és annak típusát, illetve időtartamát megváltoztatni nem lehet. A Foglalási időpontot megelőző 72 órán belül a Foglalási időpontot módosítani már nem lehet.
 2. További jegyeket vásárolni a Foglalási időpont módosításával egyidejűleg nem, csak külön az online jegyvásárló felületen lehetséges.
 3. Vendég személyesen a helyszínen vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő levél küldésével kérheti a Foglalási időpont módosítását a Foglalási időpontot megelőző legkésőbb 72 órán belül.
 4. Tekintettel arra, hogy Felek között a jelen ÁSZF alapján létrejött jogviszony adott napon adott időtartamban történő játékra jön létre, Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Szerződésben foglalt rendelkezéseket, a Laserpark működésére, használatára, nyitva tartására és a belépés feltételeire és díjaira is kiterjedő mértékben a jövőre nézve egyoldalúan módosíthassa. Ilyen módosítás a már megvásárolt belépőjegyekre és Szolgáltatásokra nem terjed ki.
 5. Üzemeltető az ÁSZF és a Szolgáltatás, és a belépőjegyek árának változását a weboldalán teszi közzé.

IX. Elállás, a szerződés megszűnése

 1. Vendég a megvásárolt jegyet nem válthatja vissza, tekintettel arra, hogy Üzemeltető a jelen ÁSZF alapján olyan szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatást nyújt, amely a jegy vásárlásakor meghatározott teljesítési határnapot és pontos idősávot foglal le. Jelen rendelkezés alkalmazandó a fogyasztónak nem minősülő vendégekre, a fogyasztók esetén pedig a Laserpark pénztárában foglalt időpontokra vett jegyekre.
 2. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a Vendéget nem illeti meg a 20. § szerinti indokolás nélküli elállási jog tekintettel arra, hogy a Korm. Rendelet 29. § (1) bekezdés l.) rendelkezésével összhangban, jelen Szerződés olyan szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés, amely esetében a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot (foglalási időpont) kötöttek ki.
 3. Amennyiben a Szolgáltatás valamilyen okból kimarad, a Laserpark (http://laserpark.hu/) honlapján közzéteszi, a hírlevélre feliratkozott Vendégeket pedig lehetőség szerint e-mailen is értesíti erről, valamint a jegyek visszaváltásának, további felhasználásának lehetőségéről.

X. Panasz, Vitarendezés, illetékességi kikötés

 1. A Vendég szóbeli panaszt tehet, melyet az Üzemeltető azonnal megvizsgál. Ha a Vendég a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Üzemeltető a panaszról és álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a Vendégnek átad, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén legkésőbb a X.2. pontban foglalt érdemi válasszal egyidejűleg megküld a Vendégnek.
 2. Üzemeltető és Vendég jogvitáikat elsődlegesen peren kívül, egyeztetés útján rendezik. Üzemeltető és a Vendég közötti jogvita esetén panasz az Üzemeltető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén vagy a postacímén tehető írásban, melyet az Üzemeltető kivizsgál, és ennek eredményéről legkésőbb 30 napon belül elektronikus üzenetben vagy postai úton írásban tájékoztatja a Vendéget. Vendég a válasz kézhezvételétől számított 8 napon belül jogosult írásban egyeztetést kérni az Üzemeltetőtől, amennyiben az Üzemeltető tájékoztatásában írtakat nem fogadja el. Ha az egyeztetés, a Vendég erre vonatkozó kérésének az Üzemeltető általi kézhezvételét követő 14 nap alatt nem vezet eredményre, úgy Vendég bírósághoz más hatósághoz, vagy békéltető testülethez fordulhat.
 3. Üzemeltető betartja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Területi Kereskedelmi Iparkamarák Etikai Kódexét, amely a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó magatartási szabályokat tartalmazza. A Kódex megismerhető a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján (https://mkik.hu/az-mkik-etikai-kodexe).
 4. Fogyasztói jogvita esetén Vendég jogosult a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulni. A békéltető testületek székhelye, telefonos és internetes elérhetőségei, valamint levelezési címük a https://bekeltetes.hu/udvozlo weboldalon érhető el.
 5. Fogyasztói jogainak megsértése esetén Vendég panasszal fordulhat a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. Ezek elérhetőségeit itt találhatók: http://jarasinfo.gov.hu.

XI. Egyéb rendelkezések

 1. A Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében az Üzemeltető weboldala (http://www.laserpark.hu), mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek minősül, így ezen weboldal, valamint az azon elhelyezett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Tilos a weboldal külső megjelenésének, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak, a weboldal szoftverének, szövegeinek és szabályzatoknak az Üzemeltető írásbeli engedélye nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni az Üzemeltető írásos hozzájárulását követően a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Üzemeltető.
 2. Jelen ÁSZF hatályos szövege az Üzemeltető honlapján (http://laserpark.hu/aszf/) érhető el és tölthető le. Üzemeltető recepcióján megtekinthető az ÁSZF mindenkor hatályos kifüggesztett példánya.
 3. A jelen ÁSZF által nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény valamint egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései irányadók.

 

Hatályos: Budapest, 2019.június 30.

 
 

Laserpark Budapest

Budapest 1117 | Hengermalom út 19-21. | Új Buda Center |
mail@laserpark.hu | Laserpark: 06 1 444-5040


© Laserpark. All Rights Reserved.