A Laserpark Budapest

bemutatkozik

 

 

Két arénánk

 

Játékmódok

Alapjáték I.

Alapjáték I.

Az alapjátékban 2 csapat küzd egymással. Egy menet 10 percig tart. Mindenkinek végtelen élete és végtelen számú lőszere van.

Cél: Minél több találatot bevinni az ellenfél játékosainak.

Alapjáték II.

Alapjáték II.

Az alapjáték 2. verziójában szintén az a cél, hogy az ellenfél csapatának tagjait minél többször megsebezzétek, de itt már lecsökken a játékosok életeinek száma, és korlátozott golyóval rendelkeznek, így már nemcsak az életetek, hanem a lőszeretek is el tud fogyni. Mindemellett az arénában található célpontok eltalálásával plusz életet is tudsz szerezni magadnak.

Zombies

Zombies

Az előre kiválasztott játékos/játékosok lesznek a Zombik, így akit ők eltalálnak, azonnal átváltoznak Zombivá (tehát a mellénye színe a Zombik mellényének színére fog váltani). A játék további beállításokkal még nehezíthető, ami még ennél is izgalmasabbá teszi a 10 perces játékidőt.

VIP

VIP

Minden csapatban van egy VIP játékos, akinek kevesebb élete van, mint a többieknek, ezért őt a saját csapatának meg kell védenie. A VIP játékost úgy lehet megkülönböztetni a többi játékostól, hogy az ő mellényén villognak a fények. Ha bármelyik csapatban meghal a VIP ember, a játék azonnal véget ér. A játék különböző beállításokkal igény szerint nehezíthető.

Reward game

Reward game

Bizonyos mennyiségű pontos találat után az adott játékos különleges képességet kap, például a fegyvere sorozatlövésre, lopakodó módra, esetleg kém módra vált át. Kaphat egy pajzsot is, ami azt jelenti, hogy nem tudják eltalálni egy bizonyos ideig.

Átigazolás

Átigazolás

Azoknak a játékosoknak, akiket egy adott mennyiségű találat ér, az ellenkező csapat színére vált át a mellénye, és azonnal átigazol az ellenséghez.

Kincskeresés I.

Kincskeresés I.

Találjátok meg az elrejtett „kincset” 10 perc alatt! Játékmesterünk a játék megkezdése előtt jól elrejt egy kincset, amit csak a legjobb kincskeresők találhatnak meg. Vajon a ti csapatotok az, amely megtalálja és megnyeri a kincskeresést?

TEK Terror

TEK Terror

Ebben a játékmódban a hajsza egy bomba hatástalanításáért indul. Az ellenfeletek, a terrorista csapat jól elrejtett egy kulccsal hatástalanítható bombát, amely a 10 perces játékidő végén robbanni fog – hacsak az elhárító csapat tagjai addig meg nem találják a bombát. Ám nem elég megtalálni: el is kell venni a hatástalanító kulcsot az egyik terroristától. Nem fogja egykönnyen odaadni nektek: először el kell vennetek az összes életét.

Zászlórablás

Zászlórablás

Kezdéskor mindkét csapat zászlaja a kapuban van, a csapatok egyszerre indulnak az ellenfél zászlajáért. A cél: megszerezni az ellenfél zászlaját, és kitűzni azt a tiétek mellé a saját kaputokban. A játék nehezítése, hogy mindenkinek csak 5 élete van, és a zászlót csak olyan ember viheti a kapuba, aki még nem vesztette el az összes életét.

Éhezők viadala

Éhezők viadala

Ez nem csapatjáték: itt most csak a saját bőrödet kell mentened, ha te maradsz életben utoljára, te leszel a nyertes. Mindenki mindenki ellen harcol, senkiben nem bízhatsz, és csak 10 életed van, úgyhogy légy résen!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom
 
 

Laserpark Budapest

Budapest 1117 | Hengermalom út 19-21. | Új Buda Center |
mail@laserpark.hu | Laserpark: 06 1 444-5040


© Laserpark. All Rights Reserved.