A Laserpark Budapest

bemutatkozik

 

 

Két arénánk

 

Játékmódok

Alapjáték I.

Alapjáték I.

Az alapjátékban 2 csapat küzd egymással. Egy menet 10 percig tart. Mindenkinek végtelen élete és végtelen számú lőszere van.

Cél: Minél több találatot bevinni az ellenfél játékosainak.

Alapjáték II.

Alapjáték II.

Az alapjáték 2. verziójában szintén az a cél, hogy az ellenfél csapatának tagjait minél többször megsebezzétek, de itt már lecsökken a játékosok életeinek száma, és korlátozott golyóval rendelkeznek, így már nemcsak az életetek, hanem a lőszeretek is el tud fogyni. Mindemellett az arénában található célpontok eltalálásával plusz életet is tudsz szerezni magadnak.

Zombies

Zombies

Az előre kiválasztott játékos/játékosok lesznek a Zombik, így akit ők eltalálnak, azonnal átváltoznak Zombivá (tehát a mellénye színe a Zombik mellényének színére fog váltani). A játék további beállításokkal még nehezíthető, ami még ennél is izgalmasabbá teszi a 10 perces játékidőt.

VIP

VIP

Minden csapatban van egy VIP játékos, akinek kevesebb élete van, mint a többieknek, ezért őt a saját csapatának meg kell védenie. A VIP játékost úgy lehet megkülönböztetni a többi játékostól, hogy az ő mellényén villognak a fények. Ha bármelyik csapatban meghal a VIP ember, a játék azonnal véget ér. A játék különböző beállításokkal igény szerint nehezíthető.

Reward game

Reward game

Bizonyos mennyiségű pontos találat után az adott játékos különleges képességet kap, például a fegyvere sorozatlövésre, lopakodó módra, esetleg kém módra vált át. Kaphat egy pajzsot is, ami azt jelenti, hogy nem tudják eltalálni egy bizonyos ideig.

Átigazolás

Átigazolás

Azoknak a játékosoknak, akiket egy adott mennyiségű találat ér, az ellenkező csapat színére vált át a mellénye, és azonnal átigazol az ellenséghez.

Kincskeresés I.

Kincskeresés I.

Találjátok meg az elrejtett „kincset” 10 perc alatt! Játékmesterünk a játék megkezdése előtt jól elrejt egy kincset, amit csak a legjobb kincskeresők találhatnak meg. Vajon a ti csapatotok az, amely megtalálja és megnyeri a kincskeresést?

TEK Terror

TEK Terror

Ebben a játékmódban a hajsza egy bomba hatástalanításáért indul. Az ellenfeletek, a terrorista csapat jól elrejtett egy kulccsal hatástalanítható bombát, amely a 10 perces játékidő végén robbanni fog – hacsak az elhárító csapat tagjai addig meg nem találják a bombát. Ám nem elég megtalálni: el is kell venni a hatástalanító kulcsot az egyik terroristától. Nem fogja egykönnyen odaadni nektek: először el kell vennetek az összes életét.

Zászlórablás

Zászlórablás

Kezdéskor mindkét csapat zászlaja a kapuban van, a csapatok egyszerre indulnak az ellenfél zászlajáért. A cél: megszerezni az ellenfél zászlaját, és kitűzni azt a tiétek mellé a saját kaputokban. A játék nehezítése, hogy mindenkinek csak 5 élete van, és a zászlót csak olyan ember viheti a kapuba, aki még nem vesztette el az összes életét.

Éhezők viadala

Éhezők viadala

Ez nem csapatjáték: itt most csak a saját bőrödet kell mentened, ha te maradsz életben utoljára, te leszel a nyertes. Mindenki mindenki ellen harcol, senkiben nem bízhatsz, és csak 10 életed van, úgyhogy légy résen!


Mind a két pályánk 22 férőhelyes, így nagyobb társaságok is jelentkezhetnek.

Minimum foglalható létszám 10 fő, ami azt jelenti, ha esetleg kevesebben érkeznek ezt a főt, akkor is ki kell fizetniük, mivel pályáink minden esetben exkluzív használatúak. 10 fő felett megjelent létszám alapján fizetnek. 

Minden esetben szükséges az előre foglalás, mivel parkunk ez alapján nyit ki hétköznap!

A játékban 8 év alatti gyermek nem vehet részt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felszerelés súlya 3kg.

Diákjegyet csak hivatalos magyar nappalis diákigazolvánnyal rendelkező vendégeink részére lehet vásárolni. A helyszínen kollégáink elkérik az igazolványt ellenőrzésre. Amennyiben az igazolványt nem tudják bemutatni, a különbözetet az elszámolásnál felszámoljuk.

A játékok mindig egész órakor indulnak és egész óráig tartanak. Ezért kérem, érkezzenek kb. 15-20 perccel korábban, hogy kényelmesen fel tudjanak készülni a harcra.

 
 

Laserpark Budapest

Budapest 1117 | Hengermalom út 19-21. | Új Buda Center |
mail@laserpark.hu | Laserpark: 06 1 444-5040


© Laserpark. All Rights Reserved.