A Laserpark Budapest

bemutatkozik

 

 

Két arénánk

 

Játékmódok

Alapjáték I.

Alapjáték I.

Az alapjátékban 2 csapat küzd egymással. Egy menet 10 percig tart. Mindenkinek 99 élete és végtelen számú lőszere van. Ezen kívül 5db gránátot is kapnak a játékosok, amellyel egyszerre 3 életet lehet elvenni az ellenség játékosától.

Cél: Minél több találatot bevinni az ellenfél játékosainak.

Alapjáték II.

Alapjáték II.

Az alapjáték 2. verziójában szintén az a cél, hogy az ellenfél csapatának tagjait minél többször megsebezzétek, de itt már lecsökken a játékosok életeinek száma, és korlátozott golyóval rendelkeznek, így már nemcsak az életetek, hanem a lőszeretek is el tud fogyni. Mindemellett fejenként még van 5 gránátotok is, amely rögtön 3 életet vesz el az ellenfeleitektől.

Kincskeresés I.

Kincskeresés I.

Találjátok meg az elrejtett „kincset” 10 perc alatt! Játékmesterünk a játék megkezdése előtt jól elrejt egy kincset, amit csak a legjobb kincskeresők találhatnak meg. Vajon a ti csapatotok az, amely megtalálja és megnyeri a kincskeresését?

Kincskeresés II.

Kincskeresés II.

A hajsza egy értékes kincsért folyik, ami nem más, mint egy szuperfegyver. Itt is korlátozott lőszerrel gazdálkodnak a játékosok. Azonban aki megtalálja a játékmester által elrejtett erősebb fegyvert az nagy haszonra tehet szert. A szerencsés megtaláló eldöntheti, hogy becseréli a saját felszerelését a talált fegyverre, vagy inkább igazi hőstettet visz véghez és átadja egy halott csapattársának.

Kígyó

Kígyó

Az egyik csapat tagjai kígyó alakzatot vesznek fel: egyik kezüket az előttük lévő vállára helyezik, míg a másikban a fegyvert tartják, majd elindulnak a bejáraton keresztül. A kapun túl azonban veszély leselkedik az óriáskígyóra: az ellenség alig várja, hogy lövések százait eressze a kígyó tagjaiba, mert ha elfogy a tagok élete, le kell szakadniuk a kígyóról. Persze a kígyólánc harcosai sem vesztegetik az időt, célzott lövésekkel megfogyatkozik az ellenségeik száma. A kígyó célja, hogy minél több tagja kijusson élve a kijáraton, az ellenségé pedig minél több tagot leszakítani a kígyóból. A kígyó tagjai 25, míg a támadók 20 élettel rendelkeznek.

Team Death Match (WWII):

Team Death Match (WWII):

Itt is két csapat száll harcba egymás ellen. Ebben a játékmódban 3 nagyon fontos szereplővel egészülnek ki a csapatok: egy mesterlövésszel, egy orvossal és egy lőszerésszel. Mindhárom extra szereplőnek megvan a plusz ereje és trükkje, amit ha ti használtok jobban, tiétek a győzelem. A cél most is az, hogy minél több sebet ejtsetek az ellenfél harcosain a 10 perces játékidő alatt.

TEK Terror:

TEK Terror:

Itt a hajsza egy bomba hatástalanításáért indul. Az ellenfeletek, a terrorista csapat jól elrejtett egy kulccsal hatástalanítható bombát, amely a 10 perces játékidő végén robbanni fog. Hacsak az elhárító csapat tagjai addig meg nem találják a bombát. Amit egyébként nem elég megtalálni: el is kell venni a hatástalanító kulcsot az egyik terroristától. Ám ő ezt nem fogja egykönnyen odaadni nektek: először el kell vennetek az összes életét.

Emberrablás:

Emberrablás:

Az izgalmas játék rögtön egy túszejtéssel kezdődik: mindkét csapatból egy-egy ember túszként ragad kint az előtérben. A túszok fegyverét és sisakját a játékmester elrejti bent, a harctéren. A játék célja egyrészt, hogy kiiktassátok az ellenfeletek összes játékosát és mentőcsapatot szervezzetek, amelynek tagjai megkeresik a túszok elrejtett felszerelését és visszaadják nekik. A túszok a fegyverek birtokában és egyéb különleges képességekkel felvértezve állhatnak be harcolni. Mentőcsapat, figyelem! Szigorúan a csapat saját bejáratánál hozható ki külön a fegyver és külön a sisak!

Zászlórablás:

Zászlórablás:

Kezdéskor mindkét csapat zászlaja a kapuban van, a csapatok egyszerre indulnak az ellenfél zászlajáért. A cél: megszerezni az ellenfél zászlaját és kitűzni azt a tiétek mellé a saját kaputokban – ha lehet, minél többször, mert ez egy pontot ér, és a játék célja, hogy 10 perc alatt minél több pontot gyűjtsön össze a csapat! Ha valaki meghal, akkor vissza kell mennie a kiinduló pontra, ahol a játékmester visszaadja az egy életet, amivel azonnal vissza lehet térni a harcba. Ha az ellenfél zászlójával a kezében hal meg a játékos, akkor vissza kell vinni az ellenfél kapujába a zászlót.

Éhezők viadala:

Éhezők viadala:

Ez nem csapatjáték. Itt most csak a saját bőrödet kell mentened, ha te maradsz életben utoljára, te leszel a nyertes. Mindenki-mindenki ellen harcol, senkiben nem bízhatsz és csak 15 életed van, úgyhogy légy résen!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom
 

Laserpark Budapest

Budapest 1117 | Hengermalom út 19-21. | Új Buda Center |
mail@laserpark.hu | Laserpark: 06 1 444-5040


© Laserpark. All Rights Reserved.